اخبار

معاون رییس جمهوری و رییس سازمان میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری؛ ایران به بزرگترین کانون گردشگری مذهبی و تاریخی دنیا تبدیل می شود

معاون رییس جمهوری و رییس سازمان میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری گفت: ایران در آستانه خیزشی بزرگ است،جمهوری اسلامی با پرچمداری گردشگری حلال در جهان می تواند به بزرگترین کانون گردشگری مذهبی و تاریخی تبدیل شود.

به گزارش روابط عمومی اداره کل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری استان کرمانشاه؛ مسعود سلطانی فر معاون رییس جمهوری و رییس سازمان میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری شامگاه جمعه 6 شهریور ماه در آیین گشایش هتل لاله بیستون با بیان اینکه ایران در طول تاریخ همواره کشوری تاثیرگذار و ابرقدرت بوده، اظهار داشت: بخش قابل توجهی از تاریخ بشری مدیون تمدن و فرهنگ ایرانیان است.

وی افزود: باستان شناسان تخمین می زنند که حدود 800 هزار تا یک میلیون بنا و اثر تاریخی در ایران وجود دارد که در طول قرون حدود 100 تا 150 هزار اثر آن تاکنون شناسایی شده است.

رییس سازمان میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری کشور عنوان کرد: از این تعداد 31 هزار و 300 سایت و محوطه تاریخی به ثبت ملی رسیده و 19 بنای کشورمان نیز در یونسکو ثبت جهانی شده است.

سلطانی فر گفت: علاوه بر این نزدیک به 60 بنای تاریخی ایران نیز در فهرست موقت ثبت جهانی قرار دارد.

وی اظهار کرد: سال گذشته اثر تاریخی شهر سوخته زابل را ثبت جهانی کردیم و امسال نیز با وجود یک سهمیه جهانی ولی روستای میمند کرمان و اثر تاریخی شوش خوزستان را به عنوان آثار جهانی ثبت کردیم.

رییس سازمان میراث فرهنگی گفت: اگر بخواهیم برای مرمت و بازسازی هر یک از این بناها حدود پنج تا 10 میلیارد تومان هزینه کنیم و در یک دوره 20 ساله این کار را انجام دهیم سالانه حدود 15 میلیار تومان اعتبار نیاز داریم در حالی که اعتبار ما کمتر از پنج درصد این رقم است و با کمبود 95 درصدی رو به رو هستیم.

سلطانی فر ادامه داد: برای اینکه بتوانیم از ظرفیت بناهای تاریخی برای اقامتگاه استفاده کنیم می توانیم آنها را در یک چارچوب قانونی مرمت و بازسازی کرده و برای استفاده در اختیار بخش خصوص قرار دهیم.

وی توضیح داد: این امر باعث می شود که بناها بخوبی نگهداری و محافظت و از طرفی به یک بنگاه اقتصادی نیز تبدیل شوند.

رییس سازمان میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری با اشاره به افتتاح هتل بیستون گفت: این بنا 10 تا 15 سال در اختیار شرکت گردشگری است و پس از آن در اختیار بخش خصوصی قرار می گیرد.

سلطانی فر در بخش دیگری از سخنان خود با اشاره به ورود پنج میلیون گردشگر خارجی در سال 2014 به کشورمان اظهار داشت: در بحث گردشگری از حمایت همه مسوولان عالی رتبه کشوری و دستگاهها بهره می بریم.

وی اضافه کرد: به دلیل شرایط مناسب اقتصادی و سیاسی پس ار تحریم و شرایط ناامنی که در کشورهای اطراف وجود دارد می توانیم به عنوان یک مقصد گردشگری در جهان مطرح شویم.

رییس سازمان میراث فرهنگی با بیان اینکه گردشگری صنعتی سبز و زود بازده است گفت: گردشگری می تواند موتور محرکه خروج اقتصاد ایران از رکود بوده و در کوتاه مدت پاسخگوی نیازهای کشور باشد. 

سلطانی فر تاکید کرد: جمهوری اسلامی پرچمدار گردشگری حلال در جهان خواهد بود واینگونه ایران را به بزرگترین کانون گردشگری مذهبی و تاریخی تبدیل می کنیم.

گفتنی است، برای بازسازی و مرمت کاروانسری بیستون و تبدیل آن به هتل پنج ستاره با شش هزار متر مربع مساحت و یکصد تخت 20 میلیارد ریال هزینه شده است. کاروانسرای شاه عباسی بیستون مربوط به دوره صفویه است که در کنار کتیبه جهانی بیستون قرار دارد.

همچنین، در مراسم افتتاح این هتل ابراهیم رضایی بابادی استاندار کرمانشاه و جمعی از مدیران استانی و دیگر اقشار مختلف مردم حضور داشتند.

/انتهای خبر

درباره جشنواره

"بگو، در زمين گردش کنيد و بنگريد خداوند چگونه آفرينش را آغاز کرد سپس خدا وند (به همين گونه) جهان آخرت را ايجاد مي کند."مردم جهان با اهداف متفاوت، روزهای زیادی را در طول سال جشن می‌گیرند،‌ یکی از مهمترین اهداف این است که تمام مردم این کره زمین با هم یکی و متحد شوند. مراسم در هر کشوری مطابق با آداب و سنن و قوانین دولتی آنجا برگزار می‌شود اما هدف غایی و بنیادی این روزها این است که مردمان جهان با هم هماهنگ شوند به این امید که جهانی آرام و بدون جنگ و بدون ناراحتی داشته باشند. سازمان ملل متحد و زیربخش های آن نیز در همین راستا روزهای خاصی را با نامهای مختلف و موضوعات متفاوت بعنوان روزهای جهانی مطرح می کنند تا ضمن ایجاد یکپارچگی بین کشورهای مختلف زمینه الزام و توجه همه حکومتها را به برنامه ریزی و اجرای برنامه های ویژه این روزها، ایجاد نمایند.

تمام حقوق این سایت محفوظ است.© طراحی و پیاده سازی فرتاک

Search