اخبار

سلطانی‌فر در جمع مدیران کل میراث فرهنگی استانها؛ باید برای استفاده از شرایط پس از تحریم آماده باشیم

بایدامکانات و زیرساختهای گردشگری کشورمان پاسخگوی روند افزایشی ورود گردشگران خارجی باشد و با استفاده از ابزارهای مختلف در کوتاهترین زمان ممکن، شرایط را مهیا کنیم و آماده مدیریت و بهره برداری مناسب از موقعیت هایی که پس از تحریم‌ها ایجاد می شود، باشیم. 

به گزارش میراث آریا(chtn) مسعود سلطانی فر معاون رئیس جمهور و رئیس سازمان میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری در جمع معاونین سازمان و مدیران کل استانی گفت: مسائل مربوط به تدوین برنامه 5 ساله ششم توسعه بحث بسیار مهمی است که باید مورد توجه قرار گیرد.

وی ادامه داد: سازمان میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری به لحاظ مسئولیت و وظایفش می‌تواند نقش پررنگ و موثری در فرآیند توسعه اقتصادی و فرهنگی داشته باشد.

معاون رئیس جمهور  با اشاره به مسائل مربوط به پس از لغو تحریم‌ها اضافه کرد: ما در پایان یک منازعه 22 ماهه و مذاکرات پیچیده و سخت، یک پیروزی تاریخی، بزرگ و سرنوشت ساز به دست آوردیم، حقوق هسته‌ای ما به رسمیت شناخته شد و زمینه برچیده شدن تحریم‌های ناعادلانه فراهم شده است.

رئیس سازمان میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری اضافه کرد: ما باید خودمان را برای مدیریت این شرایط ویژه آماده کنیم، چراکه من معتقدم، گردشگری بیش از سایر بخشها از توافقنامه وین، تاثیرات مثبت خواهد گرفت، هرچند در طول دو سال اخیر روند ورود گردشگران خارجی به کشورمان افزایش داشته است اما در آینده نزدیک ما با ورود انبوه گردشگران به ایران مواجه خواهیم شد.

وی با اشاره به اینکه سیستم نظارتی بر پروژه‌های عمرانی در حال اجراست، تصریح کرد: شورای عالی میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری پس از 10 سال تعطیلی این هفته تشکیل جلسه می دهد، تا در جهت حل مشکلات، از هماهنگی و هم افزایی بین دستگاههای مختلف برای انجام بهتر وظایف بهره مند شویم.

وی ادامه داد: تمرکز و حمایت همه جانبه مسئولین عالی رتبه کشور از بخشهای مختلف سازمان یک فرصت قابل توجه است، مقام معظم رهبری بارها از بخش گردشگری و میراث فرهنگی کشور حمایت کرده اند و در سیاستهای اجرایی برنامه ششم هم دو بند مشخص با اهداف کمی به صورت کاملا شفاف گنجانده شده است که این موضوع نشان دهنده عنایت ایشان به مسائل این بخش است، همچنین رئیس جمهور در هر مناسبت و فرصتی بر استفاده از همه ظرفیتها برای توسعه سه حوزه ماموریتی سازمان تاکید دارند.

معاون رئیس جمهور در ادامه به همراهی و همکاری جدی مجلس شورای اسلامی با سازمان میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری اشاره کرد و افزود: در ارتباط با طرح ها و لوایح شاهد همراهی مجلس هستیم، همچنین مساعدت و همکاری دستگاه قضایی با سازمان قابل توجه است.

رئیس سازمان میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری، شرایط سیاسی کشور پس از تحریم‌ها را فرصت دیگر این بخش دانست و گفت: این یک فرصت طلایی است که پس از فرو ریختن پایه های تحریم و در شرایط جدید کشور، مشکلات و موانع موجود در این بخش را با استفاده از امکانات برطرف کنیم.

وی با اشاره به وجود شرایط نا امنی در کشورهای اطراف ایران اضافه کرد: هرچند این ناامنی از نظر استراتژی امنیت ملی برای کشور ما مطلوب نیست اما بروز ناامنی در کشورهای مصر، عراق، تونس، لیبی، سوریه و اخیرا ترکیه موجب شده است تا گردشگران فرهنگی و تاریخی، ایران را به عنوان مقصد سفر خود انتخاب کنند.

سلطانی‌فر گفت: در سایه این امنیت و آرامشی که به لطف ایثارگری‌ها و ازخود گذشتگی‌ شهدا و ایثارگران داریم، می توانیم پذیرای گردشگران خارجی در کشورمان باشیم.

معاون رئیس جمهور با اشاره به اینکه برای احقاق حق در هر سه عرصه میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری، نیازمند همکاری، مشارکت و حضور اثرگذار هستیم، یادآور شد: در مورد برنامه 5 ساله ششم توسعه ما نیازمند گرفتن احکامی هستیم که امکان استفاده از ظرفیتهای دستگاههای دیگر را برای رسیدن به اهداف و برنامه های سازمان فراهم کند.

وی با تاکید بر اینکه احکام برنامه 5 ساله ششم توسعه باید دستگاههای اجرایی دیگر را ملزم به همکاری و هم‌افزایی با سازمان میراث فرهنگی کند، اضافه کرد: در فرآیند برنامه 5 ساله ششم برای اولین بار سازمان میراث فرهنگی یک شورای مستقل دارد، این یکی از حیاتی ترین مباحث است که از ظرفیتهای این برنامه استفاده کنیم که دستیابی به این مهم، پیگیری های شما را طلب می کند.

رئیس سازمان میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری در ادامه احیاء انجمن‌های میراث فرهنگی را یک کار اساسی دانست و افزود: ین شبکه می تواند در حفظ و حراست از آثار تاریخی کارساز باشد.

معاون رئیس جمهور به لزوم ایجاد بازارچه‌های دائمی فروش صنایع دستی در شهرستان‌ها اشاره کرد و گفت: در 428 شهرستانی که داریم حداقل باید یک بازارچه دائم ایجاد شود، همچنین احداث شهرک تخصصی تولیدکنندگان صنایع دستی در هر استان باید در دستور کار قرار گیرد.

/انتهای خبر

درباره جشنواره

"بگو، در زمين گردش کنيد و بنگريد خداوند چگونه آفرينش را آغاز کرد سپس خدا وند (به همين گونه) جهان آخرت را ايجاد مي کند."مردم جهان با اهداف متفاوت، روزهای زیادی را در طول سال جشن می‌گیرند،‌ یکی از مهمترین اهداف این است که تمام مردم این کره زمین با هم یکی و متحد شوند. مراسم در هر کشوری مطابق با آداب و سنن و قوانین دولتی آنجا برگزار می‌شود اما هدف غایی و بنیادی این روزها این است که مردمان جهان با هم هماهنگ شوند به این امید که جهانی آرام و بدون جنگ و بدون ناراحتی داشته باشند. سازمان ملل متحد و زیربخش های آن نیز در همین راستا روزهای خاصی را با نامهای مختلف و موضوعات متفاوت بعنوان روزهای جهانی مطرح می کنند تا ضمن ایجاد یکپارچگی بین کشورهای مختلف زمینه الزام و توجه همه حکومتها را به برنامه ریزی و اجرای برنامه های ویژه این روزها، ایجاد نمایند.

تمام حقوق این سایت محفوظ است.© طراحی و پیاده سازی فرتاک

Search